Промоции

"Човекът на бъдещето"-Първа стъпка в бъдещето.

"Човекът на бъдещето"-Първа стъпка в бъдещето.
Код на продукта: 31
Наличност: В наличност
Цена: 14,00лв.

Сергей Николаевич Лазарев е руски психолог, философ и лечител. Той е автор на поредиците книги  «Диагностика на кармата», «Човек на бъдещето» и «Опит в оцеляването», които само в Русия наброяват над 15 милионен тираж. Към днешна дата са издадени 26 негови книги, които са преведени на испански, френски, английски, немски, полски, чешки, румънски, сръбски, унгарски, турски, гръцки и литовски езици. В тях е представен над двадесетгодишния опит от уникалните му изследванията, които за сега остават без аналог в света. За първи път в историята на човечеството детайлно е описан механизмът на родовата и личната карма и е обяснена физиологията на душата. В книгите си, чрез примери от хиляди излекувани пациенти, авторът доказва, че поведението и емоциите на родителите влияят върху здравето и съдбата на децата. И показва нагледно, че всичко е тясно свързано и как, променяйки своя характер и мироглед, човек може да се излекува дори от най-страшните болести, да стане щастлив и да промени съдбата си към по-добро.

Представяме Ви първата книга от поредицата «Човек на бъдещето». Какъв трябва да бъде човекът на бъдещето? Какви качества и черти трябва да притежава? Как трябва да се отнася към света и към самия себе си? В тази книга ще откриете практически съвети, реални житейски истории, отговори на въпроси от читатели и още много важна и полезна информация, касаеща всички сфери от живота на човек.

За да бъдем физически и духовно здрави трябва да имаме правилна представа за заобикалящия ни свят и неговите закони. Информацията, необходима за това, е закодирана в Свещените книги. По ясен и леснодостъпен начин авторът обяснява същността на различните религиозни системи, какви са най-важните закони на вселената, как човек може да постигне хармония и да стане като прероден.

 

Рецензия на книгата «Човек на бъдещето. Първа стъпка към бъдещето» от Александър Дон,  търговски директор на книжно изложение и конгресен център ESO-TEAM в Германия

Има добри книги, има и много добри книги. Има много добри книги, има и страхотни книги. А има перли в морето на книжния свят. Книгата на С. Н. Лазарев е една от тези перли.

Сергей Лазарев ни запознава със своята дейност, разказвайки за многобройните си срещи с пациенти, за изследванията, за това как може да бъде установена причината на болестта, и доказва всичко това с реални факти.

Сензационният метод на Лазарев, трезвият му поглед върху нещата, безмилостната му откровеност ще се сторят на голяма част от читателите нестандартни, и дори неудобни. Първоначално това ни шокира и ни кара да се замислим. Неочаквано за самите нас, започваме да осъзнаваме, че носим огромна отговорност не само за себе си, но и за своите деца и близки, а освен това за целия свят.

Той изисква от читателите си много. Всяка страница от книгата съдържа повече информация, повече реални примери, повече импулси, отколкото в цели книги на други автори. Той пише в стила на разказ, свободно, простичко, без професионална терминология, без завъртени, сложни изречения, и читателят неусетно започва да разбира как думите и обясненията на Лазарев – по почти мистичен начин – оказват влияние върху мирогледа на читателя, и му помагат да се промени.

Мога само да препоръчам. Четете книгите на Лазарев. Никъде другаде няма да намерите повече информация и потенциал за своето развитие, здраве и благополучие, а също така за развитието на децата си.

Александър Дон, търговски директор на конгресен център ESO-TEAM и на книжното изложение в Германия

 

От цялата си душа Ви благодаря за опита, който споделяте с нас. Когато започнах да чета първата Ви книга, това беше откровение за мен. Сдобих се с останалите книги и ги прочетох на един дъх. Не мога да опиша какво се случваше с душата ми. Характерът ми се подобри, така казаха хората, с които общувам. Промените не ми се получават с лекота, постоянно ме избива на агресия, осъждане, униние и страх. Но, имайки предвид, какви съм ги надробила за своя кратък живот, не мога да очаквам бързи промени. Много съм благодарна на Бог, че ми показа посоката, на където да вървя, в момента, в който се чувствах в задънена улица.

На 20-годишна възраст се омъжих за човек, който побираше в себе си всички пороци на човечеството – наркомания, алкохолизъм, хазарт, извращения, жестокост и други. В крайна сметка аз също ударих дъното и станах зависима от алкохол, наркотици и секс! Започнах да чета книгите Ви и усетих рязко отвращение към алкохола, никотина, наркотиците, секса, и дори към псувните. Влязох в мечтания университет, станах отлична студентка, започнах да ходя на йога, сдобрих се с баща ми, който ме е изоставил, когато съм била на 4 годинки, промених се до неузнаваемост и допуснах в живота си прекрасни, високо духовни хора! Цялото ми семейство живее на принципа на книгите Ви. Ние сме Ви много благодарни! Благодаря Ви, че ни отваряте очите!

За година и половина работа върху себе си по метода в книгите на С. Н. Лазарев моят 8-годишен син аутист се научи да се усмихва, да гледа в очите, да прегръща близките си и наскоро започна да казва първите си думи (за 8-те години преди това имаше само случайни звуци и срички, но и те бяха хаотични). Който е запознат с тази диагноза – ще разбере, че аз описах нещо на практика невъзможно, нереалистично чудо и огромно щастие за цялото семейство! Много Ви благодаря, на Вас и Вашия "невидим" за нас екип! Благодарение на Вас в живота на много семейства ежедневно се случват невъзможни неща!

Огромни благодарности, уважаеми Сергей Николаевич! Вие помогнахте на мен и семейството ми, когато бяхме на ръба на катастрофа. Точно Вие бяхте този, който преди много години ми помогна, когато синът ми беше на границата между живота и смъртта, когато се разпадаха всички отношения в семейството, когато мъжът ми загиваше заради наркотици, когато баща ми влезе в болница с онкологично заболяване. Господ Ви е изпратил на Земята да помогнете на хората да намерят вярната посока, да открият себе си и да се променят.

Преди половин година лекарите ми поставиха диагноза лимфом. Последваха операция и 4 курса химиотерапия. Още преди операцията аз започнах да се променям, отидох в храма и излязох почти щастлив. А по-натам, в процеса на лечение чувството на любов и благодарност към Бог постепенно се усилваше. Вчера минах преглед и изследвания на най-модерното оборудване – няма никакви следи от болестта. Лекарите казаха, че това е невъзможно, сигурно има проблем с апаратурата. Но в гърдите ми сега има любов и благодат, а не болест. Сега най-важното е да не загубя това чувство, а с всяка секунда да го затвърждавам. Благодаря Ви за Вашите изследвания

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: